Lav (næsten) alt dit marketing materiale på Canva.com

Hvis du er selvstændig eller marketingansvarlig, så bruger du med stor sandsynlighed en del tid på at producere materiale til online markedsføring, såsom billeder til hjemmeside, billeder til blogindlæg, til nyhedsbreve og især billeder til opslag på de sociale medier – og måske også præsentationer, flyers m.v.

Jeg har efterhånden talt med mange, som synes det er frustrerende at skulle have styr på både forskellige typer software, forskellige platforme og specielt kan det være uoverskueligt med de forskellige formater, der skal benyttes på de forskellige sociale medier.

Men på Canva.com kan du producere det meste af dette materiale – uden at du overhovedet behøver tænke på formater og størrelser, for det har Canva styr på. Og så er det oven i købet helt gratis at benytte.

Jeg har lavet en mini-introduktion til Canva, som du kan se herunder.

– forhåbentlig vil det spare dig for mange billedredigerings-timer fremover. 😉

 

 

Mere fra bloggen:

26 Forslag Til Dine SoMe Videoer

26 tips til Dine SoMe videoer: SocialMediaExaminer.com har samlet 26 tips omkring SoMe videoer, som både kan hjælpe lidt med kreativiteten, stramme op på indholdet og i det hele taget gøre dine SoMe videoer mere skarpe. Der er rigtig mange gode forslag...

læs mere