Hvem er jeg?

Web-, Video-, Tech-, &  Online-Entusiast.

Rådgiver dem, der gerne vil selv, og servicerer dem, der gerne vil slippe for bøvlet. 🙂

Jeg har det meste af min karriere beskæftiget mig med IT-support og webdesign. De seneste par år har det primært været online kommunikation og sociale medier, der har haft min interesse. Jeg har bl.a. udviklet S.P.R.E.D.-dit-budskab-modellen, som i 5 enkle trin kan lære de fleste at få styr på deres online markedsføring. Inden for de seneste par år har jeg især kastet mit fokus på video da jeg mener, at video er et fantastisk kommunikationsmiddel, som vi kun lige er begyndt at opdage mulighederne med.

Primære kompetencer:

  • Webdesign
  • WordPress Hjemmesider
  • Video- og billedredigering
  • Sociale Medier
  • Online Markedsføring
  • Business Software

Webdesign

En hjemmeside har det med at gribe om sig. Med mange år i branchen kan jeg ud over webdesign også kan rådgive om fx søgemaskineoptimering, hosting af hjemmesiden samt fx nyhedsbreve, webinarer, podcasts mv. Derudover har jeg efterhånden også godt styr på software, som du kan benytte til at drive din side og din forretning.

Kontakt

Video & Foto

Inden for de seneste par år har jeg især kastet mit fokus på video – både til strategisk brug i den interne og eksterne kommunikation og naturligvis til brug i markedsføringen, da video er et fantastisk kommunikationsmiddel, med masser af u-udnyttet potentiale.

Kontakt

Sociale Medier

En flot hjemmeside er ikke længere tilstrækkeligt hvis dine kunder skal finde dig online. Du er også nødt til at være til stede på de sociale medier. Jeg har udviklet S.P.R.E.D.-modellen, som i 5 enkle trin gør dig fortrolig med social media marketing. (Social Selling)

Kontakt