Services

B012

Webdesign

Få en flot og responsiv hjemmeside som du nemt selv kan vedligeholde og videreudvikle, eller få hjælp til at vedligeholde din eksisterende hjemmeside. Jeg hjælper dig også gerne med webshop og online handel. 

B028

Online Marketing

En flot hjemmeside er ikke længere tilstrækkelig hvis dine kunder skal finde dig online. Du er også nødt til at være til stede på de sociale medier. Få hjælp til markedsføring på Instagram, LinkedIn og Facebook. 

B011

Videoproduktion

Få hjælp til produktion af video til din hjemmeside eller til brug på sociale medier. Hvis du vil lære at optage, redigere og markedsføre video selv, kan jeg også hjælpe dig med dette via min egen “S.P.R.E.D. dit budskab” model.

B020

Software & Apps

Med mange års erfaring som IT-supporter og som selvstændig har jeg efterhånden et rigtigt godt overblik over de vigtigste og mest brugbare programmer til at gøre hverdagen som virksomhedsejer lettere.

DIY – Do It Yourself

Hvis du er typen, der gerne vil selv, men lige har brug for at blive hjulpet i gang – så bestil en DIY løsning: Jeg opretter webhotel og domæne samt installerer WordPress + DIVI + Child theme + plugins for dig. Så er du allerede godt i gang med din hjemmeside.

PRIS: kr. 1.500,-  

(Prisen er inkl. webhotel og domæne første år (kr. 550,00) – herefter er prisen kr. 470,- årligt.)

DFY – Done For You

Man skal gøre det man er bedst til – og kun bruge tid væk fra sin kerneforretning, når det giver mening. Hvis du gerne vil slippe for selv at skulle arbejde på siden, så bestil en DFY løsning: Jeg opretter webhotel, WordPress, DIVI og plugins for dig, opretter op til 5 undersider – og sørger for det endelige design.
PRIS: fra kr. 5.500,-

Det er gratis at spørge…

Ring eller skriv endelig, hvis du ønsker input til din eksisterende side, hvis du har spørgsmål omkring, hvad jeg kan hjælpe dig med eller hvis du ønsker at vi stikker hovederne sammen inden et eventuelt samarbejde.

Jeg hjælper dig også gerne med at finde programmer og software, som gør det nemmere for dig at drive din forretning. Jeg har mange års erfaring med software og apps, som ofte er gratis, men som indeholder funktioner til at gøre hverdagen nemmere som selvstændig. 

Kompetencer:

  • Webdesign
  • Sociale Medier (#SoMe) 
  • Online Markedsføring
  • Videoredigering
  • Produktion af video
  • Billedredigering
  • Software & Apps

Dream big.
Start small.
But most of all, start.    ~ SIMON SINEK

TELEFON

+45 26 25 65 43

E-mail

allan@websitepro.dk