26 tips til Dine SoMe videoer:

SocialMediaExaminer.com har samlet 26 tips omkring SoMe videoer, som både kan hjælpe lidt med kreativiteten, stramme op på indholdet og i det hele taget gøre dine SoMe videoer mere skarpe.

Der er rigtig mange gode forslag imellem – bl.a. at huske at tage højde for, at fx Facebook benytter autoplay, så man skal sørge for at fange brugerens opmærksomhed inden for de første 3 sekunder.

Et anden vigtig detalje de nævner, som jeg ofte ser forsømt, er at huske at lave en iøjenfaldende thumbnail. Det er jo rigtig ærgerligt at have brugt tid på at producere en god eller sjov video, hvis ingen klikker på den, fordi billedet til videoen ikke ser indbydende ud.

Det samme gør sig i øvrigt gældende for overskriften – som i meget høj grad er afgørende for, om brugerne klikker på dit indhold eller ej.

Endelig synes jeg, at tippet omkring at tilføje sit logo også er kraftigt overset – i nogle tilfælde vil det give mening at undlade det, men jeg vil mene, at man altid bør forsøge at “snige logoet ind” – da det er en simpel måde at skabe genkendelighed på, samt til at få spredt kendskab.

 

Du kan se hele SocialMediaExaminer’s indlæg her.

Mere fra bloggen: